Hamburguesa de pota blava

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La carn de polleta de pota blava, a diferència del pollastre, té menys pes i una carn més tendra, suau i fàcil de cuinar, tot i que les propietats nutricionals són semblantsAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

  • 4 contracuixes de polleta pota blava
  • 4 pans d'hamburguesa al curri
  • 3 espàrrecs blancs
  • 2 pebrots verds
  • 1 tomàquet violeta
  • Brots d'escarola
  • Curri
  • Oli OVE
  • Pebre negre
  • Sal

PREPARACIÓ

  1. Dissolem 30 gde sal en 1 litre d'aigua. Hi deixem en remull 4 contracuixes de polleta pota blava desossades, durant 1 hora.
  2. Passat aquest temps, eixuguem la polleta i la tallem molt menuda.
  3. L'amanim amb pebre negre i 1 cullerada de curri. Ho integrem, ho compactem i ho guardem a la nevera 30 minuts.
  4. Tallem els pebrots a tires i els saltem en una paella amb un raig d'oli.  Els salem i els reservem.
  5. Pelem els espàrrecs, en descartem la part dura, els coem uns 15 minuts en aigua bullent i un polsim de sal. Apaguem el foc i els deixem que s'acabin de fer amb l'escalfor residual. En acabat, els escorrem, els tallem a biaix.
  6. Tallem el tomàquet a rodelles.
  7. Agafem la barreja de l'hamburguesa que hem deixat a la nevera, la separem en 4 porcions i li fem forma d'hamburguesa amb l'ajut d'una mica d'oli a banda i banda. Les coem en una paella amb un raig d'oli fins que quedin ben cuites i les reservem.
  8. Aprofitem la mateixa paella per marcar els pans, que haurem obert pel mig.
  9. Muntem els entrepans amb un llit de pebrots, l'hamburguesa, rodelles de tomàquet, talls d'espàrrec i brots d'escarola.
Anar al contingut