Hamburguesa de pota blava
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Més d'una hora
- Informació nutricional -Obre
La carn de polleta de pota blava, a diferència del pollastre, té menys pes i una carn més tendra, suau i fàcil de cuinar, tot i que les propietats nutricionals són semblantsAmb la col·laboració de:
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
- 4 contracuixes de polleta pota blava
- 4 pans d'hamburguesa al curri
- 3 espàrrecs blancs
- 2 pebrots verds
- 1 tomàquet violeta
- Brots d'escarola
- Curri
- Oli OVE
- Pebre negre
- Sal
PREPARACIÓ
- Dissolem 30 gde sal en 1 litre d'aigua. Hi deixem en remull 4 contracuixes de polleta pota blava desossades, durant 1 hora.
- Passat aquest temps, eixuguem la polleta i la tallem molt menuda.
- L'amanim amb pebre negre i 1 cullerada de curri. Ho integrem, ho compactem i ho guardem a la nevera 30 minuts.
- Tallem els pebrots a tires i els saltem en una paella amb un raig d'oli. Els salem i els reservem.
- Pelem els espàrrecs, en descartem la part dura, els coem uns 15 minuts en aigua bullent i un polsim de sal. Apaguem el foc i els deixem que s'acabin de fer amb l'escalfor residual. En acabat, els escorrem, els tallem a biaix.
- Tallem el tomàquet a rodelles.
- Agafem la barreja de l'hamburguesa que hem deixat a la nevera, la separem en 4 porcions i li fem forma d'hamburguesa amb l'ajut d'una mica d'oli a banda i banda. Les coem en una paella amb un raig d'oli fins que quedin ben cuites i les reservem.
- Aprofitem la mateixa paella per marcar els pans, que haurem obert pel mig.
- Muntem els entrepans amb un llit de pebrots, l'hamburguesa, rodelles de tomàquet, talls d'espàrrec i brots d'escarola.