Hamburguesa de pollastre cruixent

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuiner: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La carn de pollastre és rica en proteïnes de bona assimilació i de les més baixes en greix, si se'n treu la pell i el greix visible ja abans de cuinar-ho.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

    1 pit de pollastre

    Farina de cigró

    150 ml d'oli de coco

    2 ous

    Blat de moro torrat

    Pa torrat

    2 cabdells d'enciam

    2 pans d'hamburguesa

    Tomàquet confitat

    1 gra d'all

    Oli de confitar

    Gingebre

    Cúrcuma

    Julivert

    Sal

    Pebre negre

PREPARACIÓ

  1. Tallem unes fulles de julivert i un pit de pollastre petit a la brunesa. Ho posem tot en un bol.
  2. Afegim sal i pebre en un bol i ho pastem. Hi afegim dues cullerades de farina de cigró i ho pastem.
  3. Traiem el contingut del bol i formem dues hamburgueses. Les posem en un tàper i les deixem reposar dues hores a la nevera.
  4. Traiem el germinat d'un all i l'escaldem en un pot amb aigua bullint. Tallem la cocció en un bol amb aigua i gel. Ho reservem dins un got batedor.
  5. Afegim al got 150 ml d'oli de coco, un ou i un pols de sal. Ho emulsionem amb el batedor fins a aconseguir una maionesa.
  6. Agafem el gingebre i la cúrcuma i les hamburgueses de la nevera. Ratllem el gingebre i la cúrcuma (cal posar-se guants perquè taca) i ho ratllem dins del pot amb la maionesa.
  7. Piquem un grapat de blat de moro torrat  i pa, també torrat. Ho reservem.
  8. Posem oli de confitar en una paella i preparem el que necessitarem per arrebossar: un plat amb ou batut, un altre amb farina de cigró, un altre amb la barreja de pa i blat de moro i un quart amb paper absorbent.
  9. Arrebossem les hamburgueses i les fregim.
  10. Tallem dos cabdells d'enciam a làmines.
  11. Posem el pa, l'enciam, uns quants tomàquets confitats, l'hamburguesa i l'allioli de coco.