Gulasch de presa ibèrica

INGREDIENTS

  • 2 preses ibèriques

    1 cabeça d'alls

    1 porro

    2 cebes

    pebre negre

    mig pebrot vermell

    una cullerada de paprika

    4 litres d'aigua

    1 copa de vi blanc sec

    3 ossos de pernil

    1 fulla de llorer

    1 cullerada de llard

    julivert

    4 tomàquets pera

    1 copa de vi blanc

PREPARACIÓ

1.- Tallem a daus la carn i la salpebrem. La saltem amb un bon raig d'oli d'oliva verge extra i llard de porc.

2.- Un cop estigui ben rossa, retirem la carn.

3.- A la mateixa cassola hi coem la ceba, la cabeça d'alls tallada per la meitat, el porro, i el mig pebrot vermell amb un raig de vi blanc. Quan ha treballat una mica, hi afegim el tomàquet ratllat i, si és necessari, una mica de sucre.                                         

4.- Un cop enrossit hi tirem el brou amb llorer i la carn que teníem reservada. Deixem que es cogui a foc lent dues hores.

5.- Tot seguir, li afegim la paprika i el julivert picat. Corregim de sal i ja ho podem servir.

Anar al contingut