Guisat amb llenegues i fredolics
- Programa: Caçadors de bolets
- Cuina: Recepta de Gloria Castaño, Lleó
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Carn de vedella tallada a daus
- Llenegues i fredolics
- Cebes
- Alls
- Julivert
- Llorer
- Oli
- Sal
- Pebre
PREPARACIÓ
1.Talleu la ceba ben menuda i ofegueu-la en un cassola de fang on prèviament hi haureu esclafat oli.
2.Quan la tingueu tova afegiu-hi alls tallats, una mica de julivert i unes fulles de llorer.
3.Afegiu-hi la carn de rostir i remeneu-ho, poseu-hi sal i pebre al vostre gust.
4.Quan tingueu la carn ben rossa tireu-hi els bolets prèviament tallats. Al cap d'una estona afegiu-hi un got de vi blanc i deixeu-ho coure tapat i a poc a poc fins que la carn sigui ben cuita.
2.Quan la tingueu tova afegiu-hi alls tallats, una mica de julivert i unes fulles de llorer.
3.Afegiu-hi la carn de rostir i remeneu-ho, poseu-hi sal i pebre al vostre gust.
4.Quan tingueu la carn ben rossa tireu-hi els bolets prèviament tallats. Al cap d'una estona afegiu-hi un got de vi blanc i deixeu-ho coure tapat i a poc a poc fins que la carn sigui ben cuita.