Guarapa (Combinat de rom) - Veneçuela
- Programa: Karakia
- Cuina: Tati Carama, Barcelona
INGREDIENTS
- rom blanc
- suc de fruita natural (mango, pinya, taronja, préssec...)
- sucre
PREPARACIÓ
Poseu en un bol gran, si voleu preparar guarapa en força quantitat, el rom, el suc de fruita -en aquest cas, en Tati va posar-hi suc de mango- i el sucre.
La quantitat de sucre dependrà de la fruita que hàgiu utilitzat, ja que el punt de dolçor pot variar, i les proporcions de rom i suc de fruita també dependran de com de fort o suau vulgueu el combinat.
Remeneu-ho bé, fins que el sucre quedi completament dissolt i ja ho podeu servir.
Si ho voleu fred, a banda de preparar el suc amb la fruita freda, hi podeu afegir alguns glaçons.
La quantitat de sucre dependrà de la fruita que hàgiu utilitzat, ja que el punt de dolçor pot variar, i les proporcions de rom i suc de fruita també dependran de com de fort o suau vulgueu el combinat.
Remeneu-ho bé, fins que el sucre quedi completament dissolt i ja ho podeu servir.
Si ho voleu fred, a banda de preparar el suc amb la fruita freda, hi podeu afegir alguns glaçons.