"Groguillo" de rajada

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Barquet, Tarragona

INGREDIENTS

  • 8 talls de rajada sense pell
  • 1 ceba petita
  • 2 grans d'all
  • 1 tomàquet madur
  • julivert
  • safrà
  • 1 culleradeta de farina
  • 1 got de vi blanc
  • 100 g de fesols cuits
  • brou de pelut (de peix)
  • sal i oli d'oliva

PREPARACIÓ

En una paella amb oli, sofregiu-hi la ceba picada i l'all trinxat.
Quan hagi agafat color, afegiu-hi el julivert picat i, tot seguit, una culleradeta de tomàquet ratllat i una mica de farina. Doneu-hi unes voltes, tireu-hi el vi, deixeu-ho reduir un instant i afegiu-hi el brou de peix. Emboliqueu el safrà en un paper d'alumini, passeu-lo un parell de cops per una flama per torrar-lo una mica i afegiu-lo a la cassola. Afegiu-hi, també, la rajada i els fesols. Rectifiqueu-ho de sal i, si cal, tireu-hi una mica més de brou. Deixeu-ho coure 3 o 4 minuts i ja ho podreu servir.
Anar al contingut