"Groguillo" de llenguado
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: David Solé
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El Barquet, Tarragona
INGREDIENTS
- 4 llenguados de 300 g
- 1 ceba
- 2 grans d'all
- 1 fulla de llorer
- 1/2 culleradeta de tomàquet triturat
- brins de safrà
- 1 culleradeta de farina
- brou de crustacis
- oli d'oliva
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, enrossiu una mica de ceba picada en una paella amb oli.
Tot seguit, afegiu-hi una mica d'all picat i una fulla de llorer. Quan estigui ben ros, incorporeu-hi una mica de tomàquet triturat i barregeu-ho bé. Després, afegiu-hi una mica de safrà i farina, i torneu-ho a remenar. Finalment, incorporeu-hi el brou de crustacis calent i deixeu que arrenqui el bull. Un cop hagi arrencat el bull, afegiu-hi els llenguados i deixeu-ho coure tapat durant uns 3 o 4 minuts. I ja, per acabar, rectifiqueu-ho de sal i ja podreu emplatar-ho.
Tot seguit, afegiu-hi una mica d'all picat i una fulla de llorer. Quan estigui ben ros, incorporeu-hi una mica de tomàquet triturat i barregeu-ho bé. Després, afegiu-hi una mica de safrà i farina, i torneu-ho a remenar. Finalment, incorporeu-hi el brou de crustacis calent i deixeu que arrenqui el bull. Un cop hagi arrencat el bull, afegiu-hi els llenguados i deixeu-ho coure tapat durant uns 3 o 4 minuts. I ja, per acabar, rectifiqueu-ho de sal i ja podreu emplatar-ho.