Granola amb mango

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    El mango és una fruita que destaca pel seu contingut en vitamina A, nutrient que participa en el funcionament del sistema immunitari, i al manteniment de la pell i de la visió, entre d'altres.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 mango 

    150 g flocs de civada 

    100 g mel 

    50 g figues seques 

    50 g mango deshidratat 

    50 g nabius secs 

    50 ml oli de coco 

    30 g llavors de gira-sol 

PREPARACIÓ

  1. Comencem fent una granola amb mango. Tallem ben petit 50 g de nabius deshidratats, 50 g de mango deshidratat i 50 g de figues deshidratades. Un cop tot tallat, ho posem en un bol. 
  2. Al bol on tenim la fruita tallada, hi afegim 150 g de flocs de civada i 30 g de llavors de gira-sol. Ho barregem una mica. 
  3. Hi afegim 100 g de mel i 50 ml d'oli de coco líquid. Ho barregem bé i ho passem a una safata de forn on hem posat un paper sulfurat a la base. 
  4. Enfornem la granola 10 minuts a 170 graus. 
  5. Un cop fora del forn, deixem refredar la granola dins la mateixa safata. 
  6. Tallem un mango al llarg evitant la part de l'os. Fem uns talls al llarg per la part de la polpa, girem 90 graus i fem talls al llarg, obtenint una quadrícula. Dobleguem el mango i tallem els quadradets resseguint la polpa per la part de la pell. 
  7. Emplatem la granola posant en un got transparent 100 g de iogurt de cabra que hem remenat una mica. Una mica de granola en un costat, uns daus de mango i ja ho tenim! 
Anar al contingut