Ginatang hipon (Marisc amb llet de coco) - Filipines
- Programa: Karakia
- Cuina: Eddie Romero (restaurant Fil.Manila), Barcelona
INGREDIENTS
- potes de cranc (surimi)
- gambes
- llet de coco
- pebrot vermell
- pebrot verd
- carabassa
- gingebre
- ceba
- langka
- vi blanc
- llet
- all
- oli
PREPARACIÓ
En una cassola amb oli, sofregiu-hi un all tallat en làmines.
Afegiu-hi una mica de pebrot verd, ceba i gingebre, tot tallat a trossos petits.
Un cop tingueu les verdures sofregides, afegiu a la cassola les potes de cranc trossejades i les gambes.
Aboqueu-hi un bon raig de llet de coco, una mica de llet i un rajolí de vi blanc.
Després incorporeu a la cassola una mica de carabassa tallada a quadrets i uns quants trossos de langka.
Remeneu-ho i deixeu-ho coure uns 20 minuts.
Afegiu-hi una mica de pebrot verd, ceba i gingebre, tot tallat a trossos petits.
Un cop tingueu les verdures sofregides, afegiu a la cassola les potes de cranc trossejades i les gambes.
Aboqueu-hi un bon raig de llet de coco, una mica de llet i un rajolí de vi blanc.
Després incorporeu a la cassola una mica de carabassa tallada a quadrets i uns quants trossos de langka.
Remeneu-ho i deixeu-ho coure uns 20 minuts.