Gelea d'all
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Georgina Regàs
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Museu de la confitura, Torrent (Girona)
INGREDIENTS
- 4 cabeces d'all
- sal
- 4 fulls de gelatina
- 1/2 kg de sucre
- 1 llimona
- nou moscada
- pebre de Caiena
- peix blau marinat per acompanyar
PREPARACIÓ
Emboliqueu les cabeces d'all en paper de plata i escaliveu-les al forn durant 30 minuts.
A continuació, poseu mig litre d'aigua, la sal i els alls escalivats pelats dins d'una olla i deixeu-ho bullir. Després, coleu-ho.
Mentrestant, poseu els fulls de gelatina dins d'un bol amb una mica d'aigua tèbia perquè es desfacin.
Tot seguit, afegiu a la cassola la gelatina, la nou moscada retallada i el pebre de Caiena i deixeu-ho coure tot junt durant 15 o 20 minuts. Finalment afegiu-hi el suc de llimona i remeneu-ho.
Podeu servir la gelea d'all acompanyat una mica de peix blau marinat.
A continuació, poseu mig litre d'aigua, la sal i els alls escalivats pelats dins d'una olla i deixeu-ho bullir. Després, coleu-ho.
Mentrestant, poseu els fulls de gelatina dins d'un bol amb una mica d'aigua tèbia perquè es desfacin.
Tot seguit, afegiu a la cassola la gelatina, la nou moscada retallada i el pebre de Caiena i deixeu-ho coure tot junt durant 15 o 20 minuts. Finalment afegiu-hi el suc de llimona i remeneu-ho.
Podeu servir la gelea d'all acompanyat una mica de peix blau marinat.