Gelato di zenzero e miele (Gelat de gingebre i mel) - Itàlia
- Programa: Karakia
- Cuina: Antonio Catalano (restaurant Godzy's), Granollers
INGREDIENTS
- gingebre
- ous
- nata
- llet
- midó
- sucre
- mel
- ametlles
- panses
PREPARACIÓ
Poseu el sucre, dos rovells d'ou i una cullerada de midó a la batedora. Mentre bateu, aneu afegint-hi la nata i la llet.
Netegeu el gingebre i ratlleu-lo.
Poseu el que heu batut en una olla petita i afegiu-hi el gingebre i una mica de mel. Ho poseu tot al foc una estoneta i després a la geladora (2 o 3 hores) i ja està a punt per servir.
Podeu guarnir el gelat amb ametlles, panses i mel.
Netegeu el gingebre i ratlleu-lo.
Poseu el que heu batut en una olla petita i afegiu-hi el gingebre i una mica de mel. Ho poseu tot al foc una estoneta i després a la geladora (2 o 3 hores) i ja està a punt per servir.
Podeu guarnir el gelat amb ametlles, panses i mel.