Gelat de wasabi amb bombó de foie

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Alexandre Suñe
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Pla, Barcelona

INGREDIENTS

  • Per al gelat de wasabi: -10 g de wasabi en pols
  • 50 g d'aigua
  • 50 g de sucre
  • 200 g de llet Per als bombons de foie:
  • 80 g de fetge d'ànec
  • 50 g de festucs
  • 200 g de porto
  • sal Maldon
  • pebre negre
  • cibulet

PREPARACIÓ

Per començar, bulliu en un cassó aigua amb sucre per fer un almívar.
Després, afegiu-hi la pols de wasabi i deixeu-ho infusionar. Per fer els bombons, talleu el fetge d'ànec en trossos i arrodoniu-los amb les mans. Emboliqueu aquestes boles amb paper film i refredeu-les amb aigua i gel. A continuació, afegiu llet a l'almívar, remeneu-ho i deixeu-ho refredar a la nevera 4 hores, i 4 hores més al congelador. Tot seguit, desemboliqueu els bombons i salteu-los en una paella. Després, arrebosseu-los festucs triturats. I ja, per acabar, poseu una bola de gelat en una copa, col·loqueu-hi els bombons a sobre, salpebreu-ho i decoreu-ho amb una mica de cibulet. .
Anar al contingut