Gelat de wasabi amb bombó de foie
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Alexandre Suñe
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Pla, Barcelona
INGREDIENTS
- Per al gelat de wasabi: -10 g de wasabi en pols
- 50 g d'aigua
- 50 g de sucre
- 200 g de llet Per als bombons de foie:
- 80 g de fetge d'ànec
- 50 g de festucs
- 200 g de porto
- sal Maldon
- pebre negre
- cibulet
PREPARACIÓ
Per començar, bulliu en un cassó aigua amb sucre per fer un almívar.
Després, afegiu-hi la pols de wasabi i deixeu-ho infusionar. Per fer els bombons, talleu el fetge d'ànec en trossos i arrodoniu-los amb les mans. Emboliqueu aquestes boles amb paper film i refredeu-les amb aigua i gel. A continuació, afegiu llet a l'almívar, remeneu-ho i deixeu-ho refredar a la nevera 4 hores, i 4 hores més al congelador. Tot seguit, desemboliqueu els bombons i salteu-los en una paella. Després, arrebosseu-los festucs triturats. I ja, per acabar, poseu una bola de gelat en una copa, col·loqueu-hi els bombons a sobre, salpebreu-ho i decoreu-ho amb una mica de cibulet. .
Després, afegiu-hi la pols de wasabi i deixeu-ho infusionar. Per fer els bombons, talleu el fetge d'ànec en trossos i arrodoniu-los amb les mans. Emboliqueu aquestes boles amb paper film i refredeu-les amb aigua i gel. A continuació, afegiu llet a l'almívar, remeneu-ho i deixeu-ho refredar a la nevera 4 hores, i 4 hores més al congelador. Tot seguit, desemboliqueu els bombons i salteu-los en una paella. Després, arrebosseu-los festucs triturats. I ja, per acabar, poseu una bola de gelat en una copa, col·loqueu-hi els bombons a sobre, salpebreu-ho i decoreu-ho amb una mica de cibulet. .