Gelat de formatge fresc amb melmelada de rossinyols

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Esther Llorca
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Villa Maria, Llesp

INGREDIENTS

  • 150 g de puré de gerdons
  • 350 ml de crema de llet (35% de greix)
  • 40 g de sucre
  • 250 g de gelat de formatge fresc
  • menta fresca
  • 8 gerds
  • Per a la melmelada:
  • 125 g de rossinyols
  • 125 g de sucre
  • aigua
  • branca de canyella

PREPARACIÓ

Poseu en un cassó els rossinyols, el sucre i la branca de canyella.
Cobriu-ho bé amb aigua i deixeu-ho reduir fins a aconseguir la textura d'una melmelada.

A continuació, coleu el puré de gerdons i poseu-lo en un bol. Afegiu-hi la crema de llet i el sucre i munteu-ho amb l'ajuda d'un túrmix. Després, poseu aquesta mousse dins d'una màniga pastissera.

I ja per acabar, ompliu el fons de la copa amb la mousse de gerdons, poseu una bola de formatge fresc a sobre i acabeu d'omplir la copa amb més mousse. A dalt de tot, poseu-hi la melmelada de rossinyols i guarniu el plat amb una mica de menta fresca.
Anar al contingut