Gelat de formatge fresc amb melmelada de rossinyols
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Esther Llorca
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Villa Maria, Llesp
INGREDIENTS
- 150 g de puré de gerdons
- 350 ml de crema de llet (35% de greix)
- 40 g de sucre
- 250 g de gelat de formatge fresc
- menta fresca
- 8 gerds
- Per a la melmelada:
- 125 g de rossinyols
- 125 g de sucre
- aigua
- branca de canyella
PREPARACIÓ
Poseu en un cassó els rossinyols, el sucre i la branca de canyella.
Cobriu-ho bé amb aigua i deixeu-ho reduir fins a aconseguir la textura d'una melmelada.
A continuació, coleu el puré de gerdons i poseu-lo en un bol. Afegiu-hi la crema de llet i el sucre i munteu-ho amb l'ajuda d'un túrmix. Després, poseu aquesta mousse dins d'una màniga pastissera.
I ja per acabar, ompliu el fons de la copa amb la mousse de gerdons, poseu una bola de formatge fresc a sobre i acabeu d'omplir la copa amb més mousse. A dalt de tot, poseu-hi la melmelada de rossinyols i guarniu el plat amb una mica de menta fresca.
Cobriu-ho bé amb aigua i deixeu-ho reduir fins a aconseguir la textura d'una melmelada.
A continuació, coleu el puré de gerdons i poseu-lo en un bol. Afegiu-hi la crema de llet i el sucre i munteu-ho amb l'ajuda d'un túrmix. Després, poseu aquesta mousse dins d'una màniga pastissera.
I ja per acabar, ompliu el fons de la copa amb la mousse de gerdons, poseu una bola de formatge fresc a sobre i acabeu d'omplir la copa amb més mousse. A dalt de tot, poseu-hi la melmelada de rossinyols i guarniu el plat amb una mica de menta fresca.