Gefilte fish (Mandonguilles de peix) - Comunitat jueva
- Programa: Karakia
- Cuina: Mila i Nejama Libersohn, Barcelona
INGREDIENTS
- 1'5 kg de lluç o qualsevol altre peix blanc
- 3 o 4 pastanagues
- 3 o 4 cebes
- 2 ous
- api
- aigua
- pebre negre
- sal
PREPARACIÓ
Peleu i piqueu molt petit les cebes, les pastanagues i l'api.
Renteu i desespineu el peix. Trinxeu-lo molt fi.
Aboqueu-ho tot en un bol, afegiu-hi els ous i salpebreu-ho al vostre gust.
Barregeu tots els ingredients fins que aconseguiu una massa homogènia.
Aneu agafant petites porcions d'aquesta massa i feu-ne boles, com si féssiu mandonguilles.
En una olla amb molta aigua, poseu-hi a coure aquestes mandonguilles de peix.
Serviu-les fredes.
Renteu i desespineu el peix. Trinxeu-lo molt fi.
Aboqueu-ho tot en un bol, afegiu-hi els ous i salpebreu-ho al vostre gust.
Barregeu tots els ingredients fins que aconseguiu una massa homogènia.
Aneu agafant petites porcions d'aquesta massa i feu-ne boles, com si féssiu mandonguilles.
En una olla amb molta aigua, poseu-hi a coure aquestes mandonguilles de peix.
Serviu-les fredes.