Garrí al forn amb patates i pomes

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Josep Torras
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Mirador del Montserrat, Santpedor

INGREDIENTS

  • 1 garrí de 4,5 a 5 kg
  • 1 tasseta de llard d'ànec o de porc
  • pebre blanc i sal
  • guarnició de pomes, tomàquets, patates i carxofes
  • 1 got d'aigua

PREPARACIÓ

Per començar, salpebreu el garrí i deixeu-lo reposar durant un parell d'hores.

A continuació, en una safata amb oli abundant i llard, feu-hi una base amb les patates tallades a rodanxes, poseu-hi el garrí a sobre, amb les potes embolicades amb paper de plata, i deixeu-ho coure al forn durant 35 minuts.

Tot seguit, retireu la safata del forn, afegiu-hi les carxofes senceres, els tomàquets sencers i les pomes pelades i tallades a quarts i torneu-ho a posar a coure al forn durant 35 minuts més.

I ja per acabar, emplateu el garrí i poseu-hi pel voltant els tomàquets, les patates, les carxofes i els talls de poma.
Anar al contingut