Garlic bread (Pa d'all) - Hampshire, Anglaterra, Regne Unit
- Programa: Karakia
- Cuina: Steve West, Lleida
INGREDIENTS
- 1 barra de pa
- mantega
- julivert
- alls
PREPARACIÓ
Peleu i trinxeu els alls (la quantitat d'alls dependrà de la fortor que vulgueu que tingui el pa). Trinxeu també un bon grapat de julivert i barregeu-lo amb els alls i la mantega per fer-ne una pasta.
Talleu el pa marcant les llesques, és a dir, sense acabar de tallar-lo del tot, mantenint la barra sencera.
Unteu les llesques per totes dues bandes amb la pasta de mantega i enforneu la barra de pa durant uns 15 minuts a temperatura mitjana.
Si ho voleu, podeu daurar una mica més la barra posant el grill del forn durant un parell de minuts.
Deixeu-ho refredar una estona, acabeu de separar les llesques i ja ho podeu portar a taula.
Talleu el pa marcant les llesques, és a dir, sense acabar de tallar-lo del tot, mantenint la barra sencera.
Unteu les llesques per totes dues bandes amb la pasta de mantega i enforneu la barra de pa durant uns 15 minuts a temperatura mitjana.
Si ho voleu, podeu daurar una mica més la barra posant el grill del forn durant un parell de minuts.
Deixeu-ho refredar una estona, acabeu de separar les llesques i ja ho podeu portar a taula.