Garden salad (Amanida verda) - Nelson, Nova Zelanda
- Programa: Karakia
- Cuina: Pip Manley, Sitges
INGREDIENTS
- enciam
- cirerols
- cogombre
- pastanaga
PREPARACIÓ
Renteu les hortalisses.
Trossegeu les fulles d'enciam. La Pip va fer servir enciam tipus iceberg.
Partiu els cirerols per la meitat.
Talleu el cogombre a rodanxes de, més o menys, un dit de gruix i després talleu-les en forma de creu per tenir-ne trossos triangulars.
Peleu la pastanaga i talleu-la a rodanxes no gaire gruixudes.
Poseu-ho tot dins d'un bol, remeneu-ho amb les mans perquè quedi tot ben barrejat.
Deixeu-la dins la nevera, tapada amb paper d'alumini, fins al moment de servir.
La podeu amanir amb una mica d'alfàbrega seca, pebre negre, sal i oli d'oliva, o que cadascú se'n serveixi al seu plat i se l'amaneixi com vulgui.
Nota:
La Pip ens va explicar que, a Nova Zelanda, la Garden Salad es prepara amb qualsevol de les verdures més comunes dels jardins particulars.
Trossegeu les fulles d'enciam. La Pip va fer servir enciam tipus iceberg.
Partiu els cirerols per la meitat.
Talleu el cogombre a rodanxes de, més o menys, un dit de gruix i després talleu-les en forma de creu per tenir-ne trossos triangulars.
Peleu la pastanaga i talleu-la a rodanxes no gaire gruixudes.
Poseu-ho tot dins d'un bol, remeneu-ho amb les mans perquè quedi tot ben barrejat.
Deixeu-la dins la nevera, tapada amb paper d'alumini, fins al moment de servir.
La podeu amanir amb una mica d'alfàbrega seca, pebre negre, sal i oli d'oliva, o que cadascú se'n serveixi al seu plat i se l'amaneixi com vulgui.
Nota:
La Pip ens va explicar que, a Nova Zelanda, la Garden Salad es prepara amb qualsevol de les verdures més comunes dels jardins particulars.