Gambes amb minicarbassons cruixents i mostassa verda

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Miquel Aldana
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Tres Macarrons, El Masnou
  • Informació nutricional
    -Obre

    La mostassa és un condiment que s'elabora a partir de les llavors de diferents plantes com les cols i els naps, i la pròpia llavor de mostassa, que conté propietats digestives.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 800 g de gambes d'Arenys de mida mitjana
  • 12 carbassonets flor
  • oli d'oliva
  • Per a la salsa de mostassa:
  • 100 g de mostassa verda
  • 40 g d'aigua mineral
  • 5 gotes de llima
  • 100 g d'oli d'oliva de gust suau

PREPARACIÓ

Per començar, en una paella amb una mica d'oli salteu els carbassonets tallats per la meitat.

Quan estiguin dauradets, retireu-los de la paella i reserveu-los sobre paper absorbent.

A continuació, a la mateixa paella, afegiu-hi una mica d'oli i fregiu les gambes ja salades fins que estiguin rosses.

Per fer la salsa de mostassa, poseu en un bol la mostassa verda i l'oli i tritureu-ho amb el túrmix.

Després, afegiu-hi l'aigua i les gotes de llima i torneu-ho a triturar amb el túrmix.

I ja per acabar, emplateu els carbassonets, salseu-los amb la salsa de mostassa, poseu-hi les gambes a sobre i amaniu el plat amb una mica d'oli de fregir les gambes.
Anar al contingut