Gambes amb bolets i tirabecs

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Kao Chien Jung
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Shangai, Barcelona

INGREDIENTS

  • 16 cues de gambes fresques
  • 50 g de ceps
  • 50 g de rossinyols
  • 50 g de xiitake
  • 50 g de gírgoles
  • 50 g de tirabecs
  • 1/2 l de brou vegetal
  • oli d'oliva
  • alls
  • julivert
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, en un wok amb oli de gira-sol salteu els rossinyols, els ceps i les gírgoles, tots tallats a trossos.
Quan estiguin ben daurats, afegiu-hi l'oli d'all, els xiitakes deshidratats prèviament remullats, els tirabecs tallats a trossos, el vi d'arròs, el pebre, el brou, remeneu-ho tot bé i deixeu-ho coure tot junt durant uns 5 minuts.

A continuació, en una paella amb una mica d'oli, salteu les gambes senceres durant un parell de minuts.

I ja per acabar, emplateu els bolets i poseu-hi les gambes al costat.
Anar al contingut