Gambes amb all cremat i fesols
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: David Solé
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Barquet, Tarragona
INGREDIENTS
- 24 gambes vermelles
- 350 g de fesols cuits
- 3 alls
- 1 culleradeta de farina
- 1 got de vi blanc
- 1 l de brou de crancs
- sal i oli d'oliva
PREPARACIÓ
Per començar, en una paella amb una mica d'oli, fregiu-hi els alls laminats.
Quan estiguin ben torrats, afegiu-hi la farina i barregeu-ho bé. Tot seguit, afegiu-hi el vi blanc i deixeu-ho coure un parell de minuts. A continuació, poseu-hi el brou, rectifiqueu-ho de sal i quan arrenqui el bull poseu-hi els fesols i les gambes; deixeu-ho coure un parell de minuts més i ja podeu emplatar-ho.
Quan estiguin ben torrats, afegiu-hi la farina i barregeu-ho bé. Tot seguit, afegiu-hi el vi blanc i deixeu-ho coure un parell de minuts. A continuació, poseu-hi el brou, rectifiqueu-ho de sal i quan arrenqui el bull poseu-hi els fesols i les gambes; deixeu-ho coure un parell de minuts més i ja podeu emplatar-ho.