Galta de vedella amb salsa de regalèssia
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a 2 persones:
- 2 galtes de vedella
- 1 mango
- mongetes blanques de Sta. Pau bullides
- 1 got de cervesa
- una arrel de regalèssia
- mig litre de caldo de vedella
PREPARACIÓ
1. Lligueu les galtes sense estrènyer gaire el fil.
2. Després, daureu les galtes salpebrades en una paella.
3. I, un cop daurades, traieu l'excés d'oli de la paella i hi afegiu part de la cervesa per recuperar la glaça de les galtes.
4. Tot seguit, poseu les galtes en una cassola amb tota la cervesa i un tros de regalèssia tallat per la meitat.
5. Quan la cervesa ja no faci olor d'alcohol, hi afegiu el brou de vedella i ho deixeu coure dues hores al forn a 140 graus.
6. Per acabar, deslligueu la galta i prepareu la guarnició saltant amb mantega el mango i les mongetes.
7. Emplateu el mango i les mongetes, poseu-hi a sobre la galta i salseu-ho amb el
2. Després, daureu les galtes salpebrades en una paella.
3. I, un cop daurades, traieu l'excés d'oli de la paella i hi afegiu part de la cervesa per recuperar la glaça de les galtes.
4. Tot seguit, poseu les galtes en una cassola amb tota la cervesa i un tros de regalèssia tallat per la meitat.
5. Quan la cervesa ja no faci olor d'alcohol, hi afegiu el brou de vedella i ho deixeu coure dues hores al forn a 140 graus.
6. Per acabar, deslligueu la galta i prepareu la guarnició saltant amb mantega el mango i les mongetes.
7. Emplateu el mango i les mongetes, poseu-hi a sobre la galta i salseu-ho amb el