Galta de porc ibèric confitada amb naps
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Frederic Fernández
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Osmosis, Barcelona
INGREDIENTS
- 4 galtes de porc ibèric
- 1 manat de romaní
- 1 manat de farigola
- 1/2 kg de naps
- 1 cabeça d'alls
- 1/2 l de brou de carn
- xocolata amarga
- sal i pebre
- 1 l d'oli de gira-sol
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
Per començar, poseu les galtes en una safata, salpebreu-les, cobriu-les amb oli de gira-sol, poseu-hi al costat el manat de romaní,
farigola i la cabeça d'alls i deixeu-ho confitar al forn durant 6 hores a 135 graus.
Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli d'oliva salteu els naps ja pelats, tallats a dauets i salpebrats. Quan estiguin dauradets, afegiu-hi el brou i la xocolata i deixeu-ho coure fins que el brou redueixi i quedi una salsa.
I ja per acabar, emplateu les galtes de porc, poseu-hi els naps al costat i salseu-ho tot amb la salsa de xocolata.
farigola i la cabeça d'alls i deixeu-ho confitar al forn durant 6 hores a 135 graus.
Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli d'oliva salteu els naps ja pelats, tallats a dauets i salpebrats. Quan estiguin dauradets, afegiu-hi el brou i la xocolata i deixeu-ho coure fins que el brou redueixi i quedi una salsa.
I ja per acabar, emplateu les galtes de porc, poseu-hi els naps al costat i salseu-ho tot amb la salsa de xocolata.