Galhina avvô Maria (Gallina a l'estil de l'àvia Maria) - Brasil
- Programa: Karakia
- Cuina: Marlene Alves, Barcelona
INGREDIENTS
- 1/2 gallina
- pebrot verd
- pebrot vermell
- 1/2 ceba
- mantega
- pebre negre
- alfàbrega
- alls
- comí
- aigua
PREPARACIÓ
En una paella amb un tros de mantega prepareu un sofregit amb la ceba, el pebrot verd i vermell, l'all, el comí, el pebre negre i unes fulles d'alfàbrega.
Un cop tingueu el sofregit a punt, afegiu a la paella la gallina, prèviament trossejada.
Aboqueu aigua a la paella fins que els trossos de gallina quedin coberts.
Tingueu present que la carn de gallina és més forta que la de pollastre, per tant, cal que la deixeu coure a foc fluix força estona.
Un cop tingueu el sofregit a punt, afegiu a la paella la gallina, prèviament trossejada.
Aboqueu aigua a la paella fins que els trossos de gallina quedin coberts.
Tingueu present que la carn de gallina és més forta que la de pollastre, per tant, cal que la deixeu coure a foc fluix força estona.