Anar a la navegació principal

Galetes de xocolata

imatge
  • Programa: Tot es mou
  • Cuiner: Mireia Carbó
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • 180 g de farina

    1 cullaradeta de llevat químic

    100 g de sucre morè

    1 ou

    100 g de mantega pomada

    175 g de xocolata negra per a postres

    1 pessic de sucre avainillat

    1 pessic de sal

PREPARACIÓ

  1. En un bol, barregem la mantega pomada amb el sucre utilitzant una batedora elèctrica o manual.
  2. Un cop tenim el sucre i la mantega en una massa hi afegim l'ou i continuem barrejant.
  3. Hi posem la farina amb una espàtula i l'anem barrejant.
  4. Hi afegim la vainilla i el llevat i remenem fins que tot quedi uniforme.
  5. Tallem la xocolata en trossos petits i l'aboquem al bol amb tota la barreja i continuem barrejant-ho tot.
  6. Agafem una cullera i anem fent boles i les posem en una safata de forn amb un paper de forn.
  7. Preescalfem el forn a 180º amb l'escalfor de dalt i baix i, si volem, amb l'aire.
  8. Les posem una estona al forn, fins que veiem si estan cuites. Quan les traiem les hem de deixar refredar.
Anar al contingut