Galetes de xocolata
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Mireia Carbó
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
180 g de farina
1 cullaradeta de llevat químic
100 g de sucre morè
1 ou
100 g de mantega pomada
175 g de xocolata negra per a postres
1 pessic de sucre avainillat
1 pessic de sal
PREPARACIÓ
- En un bol, barregem la mantega pomada amb el sucre utilitzant una batedora elèctrica o manual.
- Un cop tenim el sucre i la mantega en una massa hi afegim l'ou i continuem barrejant.
- Hi posem la farina amb una espàtula i l'anem barrejant.
- Hi afegim la vainilla i el llevat i remenem fins que tot quedi uniforme.
- Tallem la xocolata en trossos petits i l'aboquem al bol amb tota la barreja i continuem barrejant-ho tot.
- Agafem una cullera i anem fent boles i les posem en una safata de forn amb un paper de forn.
- Preescalfem el forn a 180º amb l'escalfor de dalt i baix i, si volem, amb l'aire.
- Les posem una estona al forn, fins que veiem si estan cuites. Quan les traiem les hem de deixar refredar.