Full de llardons

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas i Gesamí Caramés
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els llardons són un aliment molt calòric i d'alt contingut en greixos saturats, que s'han de prendre amb molta moderació i de manera ocasional.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 125 g de  llardons   

    100 g de sucre panela

    100 g de pinyons   

    pasta de full     

    1 ou

    un raig d'anís

    llavors d'anís

    llard

PREPARACIÓ

  1. Tallem la pasta de full pel mig i la posem en una safata de forn sobre un paper sulfurat.
  2. Pintem les dues meitats amb llard i les punxem amb una forquilla. Les deixem al congelador.
  3. Separem la clara i el rovell d'un ou. Afegim les clares als llardons i reservem el rovell.
  4. Triturem 125 g de llardons amb la picadora.
  5. Afegim als  llardons un raig d'anís i una culleradeta de llavors d'anís. Ho pastem.
  6. Retirem la pasta de full del congelador i repartim aquesta pasta de llardons sobre una meitat de la pasta de full i hi afegim  1 cullerada de sucre panela i 50 g de pinyons.
  7. Ho tapem amb l'altra meitat de pasta de full. Ho pintem amb el rovell d'ou prèviament reservat i hi espolsem 1 cullerada  de sucre panela per sobre. Ho enfornem 10 minuts a 220º.
  8. Traiem la safata de sobre, escampem 50 g de pinyons per sobre i una altra cullerada de sucre panela i ho tornem a enfornar 5 minuts més. 
  9. Ho servim un cop s'hagi refredat.
Anar al contingut