Fruita vermella gratinada amb licor de taronja
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Ton Mata
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cal Ton, Vilafranca del Penedès
INGREDIENTS
- 400 g de fruita vermella (gerds, maduixots, maduixes)
- 1/2 l de nata líquida
- 1 ou sencer
- 2 rovells d'ou
- 125 g de sucre
- 1/2 copa de licor de taronja
- canyella en pols
PREPARACIÓ
Per preparar la salsa, poseu la nata líquida en un bol.
Afegiu-hi els rovells d'ou, l'ou sencer, el sucre, el licor de taronja i tritureu-ho. Tot seguit, talleu les maduixots i poseu-los en un plat procurant que quedin ben repartits. Després incorporeu-hi els gerds i les maduixes. Afegiu-hi la salsa i gratineu-ho al forn. I ja per acabar, afegiu-hi canyella en pols. I per decorar incorporeu-hi una mica de pell de taronja i una fulla de menta.
Afegiu-hi els rovells d'ou, l'ou sencer, el sucre, el licor de taronja i tritureu-ho. Tot seguit, talleu les maduixots i poseu-los en un plat procurant que quedin ben repartits. Després incorporeu-hi els gerds i les maduixes. Afegiu-hi la salsa i gratineu-ho al forn. I ja per acabar, afegiu-hi canyella en pols. I per decorar incorporeu-hi una mica de pell de taronja i una fulla de menta.