Fruita vermella amb gelatina de poma
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El Cingle, Vacarisses
INGREDIENTS
- 2 magranes desgranades
- maduixes
- móres
- groselles
- gerds
- culís de polpa de caqui
- sucre
- suc de llimona Per a la gelatina de poma:
- 600 g de poma granny-smith
- 100 g de sucre
- 4 fulls de gelatina remullada
- 1 copa de calvados
PREPARACIÓ
En primer lloc, passeu els caquis pel sedàs fins que quedin ben fins.
A part, liqüeu la poma. Escalfeu el suc de la poma en una cassola, i quan arrenqui el bull, i ja fora del foc, afegiu-hi el sucre, el suc de llimona i la gelatina escorreguda (l'haureu tingut en remull). Remeneu-ho i tireu-hi el calvados. Deixeu-ho refredar i coleu-ho. Ompliu els motlles amb magrana, les groselles, magrana, maduixetes de bosc, gerds i més magrana. Acabeu-ho d'omplir amb el líquid de la poma. Finalment, poseu-ho 4 hores a la nevera. Passat aquest temps, desemmotlleu-ho i decoreu-ho amb suc de caqui.
A part, liqüeu la poma. Escalfeu el suc de la poma en una cassola, i quan arrenqui el bull, i ja fora del foc, afegiu-hi el sucre, el suc de llimona i la gelatina escorreguda (l'haureu tingut en remull). Remeneu-ho i tireu-hi el calvados. Deixeu-ho refredar i coleu-ho. Ompliu els motlles amb magrana, les groselles, magrana, maduixetes de bosc, gerds i més magrana. Acabeu-ho d'omplir amb el líquid de la poma. Finalment, poseu-ho 4 hores a la nevera. Passat aquest temps, desemmotlleu-ho i decoreu-ho amb suc de caqui.