Frigenote (Cassola de porc) - Cap Verd

  • Programa: Karakia
  • Cuina: Mery Rute Andrade, Taradell

INGREDIENTS

  • 1/2 kg de fetge de porc
  • 1/2 kg de ronyons de porc
  • 1/2 kg de costella de porc
  • llard
  • 1 llimona
  • julivert
  • pebre
  • llorer
  • alls
  • sal
  • oli de gira-sol

PREPARACIÓ

Deixeu macerar tota la carn des de primera hora del matí (o des de la nit abans) en una cassola amb una picada feta amb alls, julivert, sal i pebre al vostre gust, una cullerada de suc de llimona, un raig d'oli i una fulla de llorer. L'endemà, afegiu un raig d'oli i aigua fins que gairebé cobreixi la carn; tapeu la cassola i deixeu que cogui durant uns 15 minuts. Passat aquest temps, destapeu la cassola i afegiu-hi un parell de cullerades de llard de porc; deixeu-ho coure a foc lent i amb la cassola destapada fins que l'aigua gairebé s'hagi evaporat. Normalment, l'acompanyament del frigenote sol ser patata i pastanaga bullides i arròs blanc.

Anar al contingut