Fried bread (Pa fregit) - Estats Units
- Programa: Karakia
- Cuina: Kendall Old Elk, Tarragona
INGREDIENTS
- 2 tasses de farina
- 1/2 tassa de llet en pols
- 1 1/2 cullerades de sucre
- 2 culleradetes de llevat en pols
- 1 culleradeta de sal
- oli de blat de moro o vegetal
- aigua
PREPARACIÓ
Barregeu els ingredients secs en un bol: la farina, la llet en pols, el sucre, el llevat i la sal. Afegiu-hi l'aigua tèbia i comenceu a pastar a mà. Aneu-hi afegint una mica més d'aigua a mesura que la massa ho necessiti. Quan la massa tingui una consistència prou elàstica, aneu fent boles de la mida d'una mandarina i reserveu-les. Per fer-ho és millor que us unteu les mans amb una mica d'oli, així no se us enganxarà la massa a les mans.. Enfarineu el marbre de la cuina i aixafeu les boles amb els dits perquè tinguin una forma arrodonida i aplanada. Aneu fregint les peces de pa en una paella amb oli abundant. Per anar bé, les peces han de surar a l'oli. Un cop fregit, convé posar el fried bread a sobre de paper absorbent perquè elimini l'excés d'oli. Aquest pa és el que s'utilitza per preparar els indian tacos.