Fricandó de tonyina amb cama-secs
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Pep Manubens
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cal Pep, Barcelona
INGREDIENTS
- 4 talls de tonyina
- 100 g de farina
- 2 cebes de Figueres
- salsa de tomàquet
- 100 g de cama-secs
- 1 fulla de llorer
- 1 copa de vi negre
- oli
- sal
- pebre
PREPARACIÓ
Per començar, enfarineu els trossos de tonyina i daureu-los lleugerament en una paella amb oli.
Tot seguit, retireu-los de la paella i traieu una mica d'oli. A la mateixa paella, daureu la ceba picada. Quan la ceba estigui rossa, afegiu-hi una fulla de llorer, la salsa de tomàquet, els bolets nets i tallats, sal, pebre i el vi negre. Quan el vi hagi reduït, incorporeu-hi la tonyina i deixeu-la coure durant 3 o 4 minuts, ben coberta amb la ceba.
Tot seguit, retireu-los de la paella i traieu una mica d'oli. A la mateixa paella, daureu la ceba picada. Quan la ceba estigui rossa, afegiu-hi una fulla de llorer, la salsa de tomàquet, els bolets nets i tallats, sal, pebre i el vi negre. Quan el vi hagi reduït, incorporeu-hi la tonyina i deixeu-la coure durant 3 o 4 minuts, ben coberta amb la ceba.