Fricandó de tonyina amb cama-secs

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Pep Manubens
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cal Pep, Barcelona

INGREDIENTS

  • 4 talls de tonyina
  • 100 g de farina
  • 2 cebes de Figueres
  • salsa de tomàquet
  • 100 g de cama-secs
  • 1 fulla de llorer
  • 1 copa de vi negre
  • oli
  • sal
  • pebre

PREPARACIÓ

Per començar, enfarineu els trossos de tonyina i daureu-los lleugerament en una paella amb oli.
Tot seguit, retireu-los de la paella i traieu una mica d'oli. A la mateixa paella, daureu la ceba picada. Quan la ceba estigui rossa, afegiu-hi una fulla de llorer, la salsa de tomàquet, els bolets nets i tallats, sal, pebre i el vi negre. Quan el vi hagi reduït, incorporeu-hi la tonyina i deixeu-la coure durant 3 o 4 minuts, ben coberta amb la ceba.
Anar al contingut