Fricandó de rap, lluç i rovellons

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Lluís Viñas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Molí de Cal Tof, El Vendrell

INGREDIENTS

  • 4 talls de rap
  • 16 cloïsses
  • 8 gambes
  • 1/2 kg de rovellons
  • sofregit de tomàquet
  • 1 got de vi blanc
  • 1 copa de conyac
  • 1/4 l de brou de peix
  • farina
  • oli d'oliva
  • sal
  • pebre

PREPARACIÓ

Per començar, salpebreu, enfarineu i fregiu en una paella amb oli el lluç i el rap.
Després, afegiu-hi les gambes. Quan estigui fregit, incorporeu-hi les cloïsses. Quan les cloïsses s'hagin obert, afegiu-hi el conyac i el vi blanc i deixeu-ho reduir. Tot seguit, incorporeu-hi el sofregit que prèviament haureu preparat amb ceba, tomàquet i all. Deixeu-ho reduir, afegiu-hi el brou de peix i deixeu-ho coure durant 4 o 5 minuts. A continuació, salteu els rovellons amb all i julivert en una paella. Després, incorporeu-los al peix i deixeu-ho coure mig minutet més.
Anar al contingut