Fricandó de rap, lluç i rovellons
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Lluís Viñas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Molí de Cal Tof, El Vendrell
INGREDIENTS
- 4 talls de rap
- 16 cloïsses
- 8 gambes
- 1/2 kg de rovellons
- sofregit de tomàquet
- 1 got de vi blanc
- 1 copa de conyac
- 1/4 l de brou de peix
- farina
- oli d'oliva
- sal
- pebre
PREPARACIÓ
Per començar, salpebreu, enfarineu i fregiu en una paella amb oli el lluç i el rap.
Després, afegiu-hi les gambes. Quan estigui fregit, incorporeu-hi les cloïsses. Quan les cloïsses s'hagin obert, afegiu-hi el conyac i el vi blanc i deixeu-ho reduir. Tot seguit, incorporeu-hi el sofregit que prèviament haureu preparat amb ceba, tomàquet i all. Deixeu-ho reduir, afegiu-hi el brou de peix i deixeu-ho coure durant 4 o 5 minuts. A continuació, salteu els rovellons amb all i julivert en una paella. Després, incorporeu-los al peix i deixeu-ho coure mig minutet més.
Després, afegiu-hi les gambes. Quan estigui fregit, incorporeu-hi les cloïsses. Quan les cloïsses s'hagin obert, afegiu-hi el conyac i el vi blanc i deixeu-ho reduir. Tot seguit, incorporeu-hi el sofregit que prèviament haureu preparat amb ceba, tomàquet i all. Deixeu-ho reduir, afegiu-hi el brou de peix i deixeu-ho coure durant 4 o 5 minuts. A continuació, salteu els rovellons amb all i julivert en una paella. Després, incorporeu-los al peix i deixeu-ho coure mig minutet més.