Fricandó amb moixernons
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Albert Asin Bayen
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Bar Pinotxo, Barcelona
INGREDIENTS
- 8 talls de llata de vedella
- 25 g de moixernons secs
- 2 cebes trinxades
- 2 tomàquets ratllats
- nou moscada
- xocolata en pols
- pebre vermell dolç
- sal
- pebre
- farina
- vi blanc
- brou de carn
- oli
PREPARACIÓ
Per començar, poseu oli en una olla.
Enfarineu i salpebreu la carn, i incorporeu-la a l'olla.Per fer el sofregit, poseu l'oli amb el que heu fregit la carn en una olla, i afegiu-hi la ceba, la nou moscada, la xocolata i els moixernons, que prèviament haureu tingut en remull. Quan estigui ros, incorporeu-hi el tomàquet, el pebre vermell i el vi. Deixeu-ho coure fins que el tomàquet estigui fregit.A continuació, incorporeu-hi el brou de carn i una mica de l'aigua on hareu tingut els moixernons. Quan arrenqui el bull, afegiu-hi la carn i deixeu-ho coure durant 20 minuts.
Enfarineu i salpebreu la carn, i incorporeu-la a l'olla.Per fer el sofregit, poseu l'oli amb el que heu fregit la carn en una olla, i afegiu-hi la ceba, la nou moscada, la xocolata i els moixernons, que prèviament haureu tingut en remull. Quan estigui ros, incorporeu-hi el tomàquet, el pebre vermell i el vi. Deixeu-ho coure fins que el tomàquet estigui fregit.A continuació, incorporeu-hi el brou de carn i una mica de l'aigua on hareu tingut els moixernons. Quan arrenqui el bull, afegiu-hi la carn i deixeu-ho coure durant 20 minuts.