Fregit de pobre
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Antonio Rodríguez i Antònia Martínez
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El Cortijo, Cornellà de LLobregat
INGREDIENTS
- 150 g de faves pelades
- 2 pebrots verds
- 1 manat d'espàrrecs verds
- 2 cebes
- 2 patates mitjanes
- 1/2 l d'oli d'oliva
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, trinxeu els pebrots, els espàrrecs i talleu les patates en làmines fines.
Seguidament, poseu les patates, el pebrot, les faves i la ceba en una paella amb oli. Després, afegiu-hi els espàrrecs. Tot seguit, saleu-ho i aneu-ho remenant. Finalment, tapeu la paella i deixeu-ho coure a foc lent durant 10 minuts.
Seguidament, poseu les patates, el pebrot, les faves i la ceba en una paella amb oli. Després, afegiu-hi els espàrrecs. Tot seguit, saleu-ho i aneu-ho remenant. Finalment, tapeu la paella i deixeu-ho coure a foc lent durant 10 minuts.