Frappé (Cafè escumós) - Salònica, Grècia
- Programa: Karakia
- Cuina: Marie Kapretz, Cercs
INGREDIENTS
- cafè soluble
- sucre al gust
- aigua
- gel
- llet (opcional)
PREPARACIÓ
Poseu un parell de cullerades de cafè soluble en un got alt. Afegiu-hi sucre, al vostre gust de dolçor, i una mica d'aigua freda (la justa perquè es desfaci el cafè).
Amb una minibatedora, munteu-ho fins que aconseguiu una escuma densa, que anirà augmentant de volum fins a omplir el got.
Afegiu-hi un parell de glaçons i, si us agrada, un raget de llet.
Serviu el frappé amb una canyeta per beure.
Amb una minibatedora, munteu-ho fins que aconseguiu una escuma densa, que anirà augmentant de volum fins a omplir el got.
Afegiu-hi un parell de glaçons i, si us agrada, un raget de llet.
Serviu el frappé amb una canyeta per beure.