Foul madammas (Amanida de faves) - Sudan
- Programa: Karakia
- Cuina: Sayid Abdel Karim, Barcelona
INGREDIENTS
- favetes tipus "foul madammas" (o qualsevol altre llegum cuit i de pell no gaire gruixuda)
- crema de sèsam
- tomàquets
- ceba tendra
- formatge feta
- ous
- julivert
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
Aixafeu les favetes i barregeu-les amb força crema de sèsam.
Piqueu la ceba tendra i el tomàquet madur i barregeu-ho amb la crema de faves que teniu reservada. Feu uns quants ous durs (1 per persona o per plat)
Repartiu la crema de faves a cada plat i esmicoleu-hi per sobre un ou dur i un tros de formatge feta. Guarniu-ho amb julivert trinxat pel damunt i amaniu-ho amb un raig d'oli d'oliva tot al voltant.
Piqueu la ceba tendra i el tomàquet madur i barregeu-ho amb la crema de faves que teniu reservada. Feu uns quants ous durs (1 per persona o per plat)
Repartiu la crema de faves a cada plat i esmicoleu-hi per sobre un ou dur i un tros de formatge feta. Guarniu-ho amb julivert trinxat pel damunt i amaniu-ho amb un raig d'oli d'oliva tot al voltant.