Fondue de xocolata

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Xavier Canal
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Pastisseria Canal, Barcelona

INGREDIENTS

  • 350 g de llet
  • 250 g de nata
  • 50 g de mel
  • 630 g de xocolata
  • 2 plàtans
  • maduixes
  • Per al pastís:
  • 125 g de mantega
  • 150 g de sucre llustre
  • 3 ous
  • 275 g d'ametlla en pols

PREPARACIÓ

Per fer el pastís, poseu en un bol la mantega, el sucre llustre, els ous, l'ametlla en pols i remeneu-ho bé.
A continuació, poseu-ho en una mànega, ompliu uns motlles petits i deixeu-ho coure al forn a 170 graus durant 10 o 15 minuts.

Mentrestant, poseu en un cassó al foc la llet, la nata i la mel i quan arrenqui el bull, afegiu-hi la xocolata tallada a trossos i remeneu-ho fins que quedi desfeta. Tot seguit, poseu-la en bols per servir-la.

I ja per acabar, feu unes broquetes alternant trossos de plàtan, maduixa i pastís.
Anar al contingut