Fondue de xocolata
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Xavier Canal
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Pastisseria Canal, Barcelona
INGREDIENTS
- 350 g de llet
- 250 g de nata
- 50 g de mel
- 630 g de xocolata
- 2 plàtans
- maduixes
- Per al pastís:
- 125 g de mantega
- 150 g de sucre llustre
- 3 ous
- 275 g d'ametlla en pols
PREPARACIÓ
Per fer el pastís, poseu en un bol la mantega, el sucre llustre, els ous, l'ametlla en pols i remeneu-ho bé.
A continuació, poseu-ho en una mànega, ompliu uns motlles petits i deixeu-ho coure al forn a 170 graus durant 10 o 15 minuts.
Mentrestant, poseu en un cassó al foc la llet, la nata i la mel i quan arrenqui el bull, afegiu-hi la xocolata tallada a trossos i remeneu-ho fins que quedi desfeta. Tot seguit, poseu-la en bols per servir-la.
I ja per acabar, feu unes broquetes alternant trossos de plàtan, maduixa i pastís.
A continuació, poseu-ho en una mànega, ompliu uns motlles petits i deixeu-ho coure al forn a 170 graus durant 10 o 15 minuts.
Mentrestant, poseu en un cassó al foc la llet, la nata i la mel i quan arrenqui el bull, afegiu-hi la xocolata tallada a trossos i remeneu-ho fins que quedi desfeta. Tot seguit, poseu-la en bols per servir-la.
I ja per acabar, feu unes broquetes alternant trossos de plàtan, maduixa i pastís.