Focaccia o coca d'oli
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Focaccia o coca d'oli
- (per a 4 persones)
- 1/2 kg de farina fluixa
- 1/2 kg de farina de força
- 10 g de llevat de forner
- oli d'oliva
- 30 g de sal
- 850 ml de llevat líquid
- Per al llevat líquid:
- llevat
- pell de fruita
- sucre
- 850 ml d'aigua
- Per a l'escalivada:
- farigola
- olives arbequines
- olivada
- anxoves de l'Escala
- pebrot escalivat
- albergínia escalivada
PREPARACIÓ
1. Tallem el pebrot i l'albergínia escalivada. Primer repartim l'olivada. Després, hi afegim l'escalivada.
2. Ara, les anxoves per damunt. Una mica d'oli, i ho tapem amb una altra massa a la qual fem forats. Hi afegim la farigola i les olives.
3. Al final, la pintem amb oli i hi posem la farina pel damunt.
4. I per acabar, posem la focaccia al forn durant 10 minuts!
2. Ara, les anxoves per damunt. Una mica d'oli, i ho tapem amb una altra massa a la qual fem forats. Hi afegim la farigola i les olives.
3. Al final, la pintem amb oli i hi posem la farina pel damunt.
4. I per acabar, posem la focaccia al forn durant 10 minuts!