Flors de carbassó farcides

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Maria Solà (jubilada)
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cuines de casa
  • Informació nutricional
    -Obre

    El pernil dolç és un producte de xarcuteria que aporta proteïnes d'alt valor biològic i a diferència dels embotits conté poc greix.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 16 flors de carbassó (badocs) obertes
  • 4 talls de pernil dolç
  • 8 talls de formatge
  • 1 ou
  • pa torrat ratllat
  • oli
  • sal
  • cirerols

PREPARACIÓ

Per començar, netegeu els badocs, traieu-ne la cua, obriu-los, poseu-hi al mig un tall de pernil dolç i un de formatge, tallats a la mida del badoc, tanqueu-los, passeu-los per un bol amb oli batut i sal, arrebosseu-los amb el pa ratllat i fregiu-los en una paella amb oli abundant i ben calent.

I ja per acabar, emplateu els badocs i guarniu el plat amb uns quants cirerols.
Anar al contingut