Flam de fetge d'aviram amb crema de castanyes

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Romain Fornell
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Diana Restaurant (Hotel Ritz), Barcelona

INGREDIENTS

  • 1 ceba
  • 20 cl de nata líquida
  • 200 g de castanyes pelades
  • 1/4 de l de brou de pollastre
  • 10 g de mantega
  • rovell d'ou
  • fetge d'aviram
  • llet
  • sal
  • pebre

PREPARACIÓ

Per començar, poseu el fetge d'aviram, l'ou, la llet i la sal en un pot, tritureu-ho amb el "túrmix" i passeu-ho per un colador xinès.
Després, poseu-ho dins d'uns motllos de flam untats amb mantega i deixeu-ho coure al bany maria durant 10 o 12 minuts. Per fer la crema de castanyes, sofregiu l'escalunya picada en un cassó amb una mica de mantega. Quan estigui daurada, incorporeu-hi les castanyes ja cuites, el brou i la crema de llet, i deixeu-ho coure durant 10 o 12 minuts. Després, tritureu-ho amb el "túrmix". I ja per acabar, desemmotlleu el flam i emplateu-lo. Disposeu la crema de castanyes calenta al voltant del flam i decoreu-ho amb una mica de julivert.
Anar al contingut