Flam de fetge d'aviram amb crema de castanyes
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Romain Fornell
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Diana Restaurant (Hotel Ritz), Barcelona
INGREDIENTS
- 1 ceba
- 20 cl de nata líquida
- 200 g de castanyes pelades
- 1/4 de l de brou de pollastre
- 10 g de mantega
- rovell d'ou
- fetge d'aviram
- llet
- sal
- pebre
PREPARACIÓ
Per començar, poseu el fetge d'aviram, l'ou, la llet i la sal en un pot, tritureu-ho amb el "túrmix" i passeu-ho per un colador xinès.
Després, poseu-ho dins d'uns motllos de flam untats amb mantega i deixeu-ho coure al bany maria durant 10 o 12 minuts. Per fer la crema de castanyes, sofregiu l'escalunya picada en un cassó amb una mica de mantega. Quan estigui daurada, incorporeu-hi les castanyes ja cuites, el brou i la crema de llet, i deixeu-ho coure durant 10 o 12 minuts. Després, tritureu-ho amb el "túrmix". I ja per acabar, desemmotlleu el flam i emplateu-lo. Disposeu la crema de castanyes calenta al voltant del flam i decoreu-ho amb una mica de julivert.
Després, poseu-ho dins d'uns motllos de flam untats amb mantega i deixeu-ho coure al bany maria durant 10 o 12 minuts. Per fer la crema de castanyes, sofregiu l'escalunya picada en un cassó amb una mica de mantega. Quan estigui daurada, incorporeu-hi les castanyes ja cuites, el brou i la crema de llet, i deixeu-ho coure durant 10 o 12 minuts. Després, tritureu-ho amb el "túrmix". I ja per acabar, desemmotlleu el flam i emplateu-lo. Disposeu la crema de castanyes calenta al voltant del flam i decoreu-ho amb una mica de julivert.