Firakh banih (Pollastre arrebossat) - Egipte
- Programa: Karakia
- Cuina: Hani Moustafa, Barcelona
INGREDIENTS
- pits de pollastre
- ous
- ceba
- aroma de pollastre concentrat
- pa ratllat amb all i julivert
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
Talleu els pits de pollastre a filets i deixeu-los en adob amb oli d'oliva, ceba i sal durant unes quantes hores (val més fer-ho al matí per al vespre).
Bateu els ous amb una mica de sal i unes quantes culleradetes d'aroma de pollastre concentrat.
Arrebosseu el pollastre passant-lo primer pel pa ratllat i després per l'ou batut.
Fregiu-lo i deixeu-lo escórrer sobre un paper de cuina perquè absorbeixi l'oli que sobra.
Aquest pollastre es pot menjar tant calent com fred i queda molt tendre (com més hores el tingueu en adob, millor).
Bateu els ous amb una mica de sal i unes quantes culleradetes d'aroma de pollastre concentrat.
Arrebosseu el pollastre passant-lo primer pel pa ratllat i després per l'ou batut.
Fregiu-lo i deixeu-lo escórrer sobre un paper de cuina perquè absorbeixi l'oli que sobra.
Aquest pollastre es pot menjar tant calent com fred i queda molt tendre (com més hores el tingueu en adob, millor).