Financier

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Gessamí Caramés
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    La farina és un aliment ric en carbohidrats, resultant de moldre el blat i retirar el segó i el germen.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 85 g de farina   

    85 g  d'ametlles llarguetes pelades   

    70 g de pasta d'ametlla 

    70 g de mantega  

    3 clares d'ou

    20 g d'ametlles torrades sense sal  

PREPARACIÓ

  1. Piquem 85 g d'ametlla llargueta crua a la trituradora fins a fer-ne farina. La posem en un bol.
  2. Barregem la farina d'ametlla amb 85 g de farina.
  3. Hi afegim 70 g de mantega freda a trossets i ho amassem.
  4. Separem les clares i els rovells de 3 ous i els posem en un tàper.
  5. Batem les clares fins que quedin esponjoses. Hi afegim un polsim de sal.
  6. Afegim, de mica en mica, 70 g de pasta d'ametlla al bol de les clares fins que s'integrin.
  7. Afegim les clares amb l'ametlla al bol de les farines i ho barregem bé.
  8. En un morter piquem 20 g d'ametlla torrada i l'afegim al bol, repartint-la bé.  Passem aquesta massa a una mànega pastissera.
  9. Omplim uns motllos de silicona amb la massa de la mànega pastissera.
  10. Posem els motllos al forn, a 180º, durant 15 minuts. Els deixem refredar.
  11. Ho desemmotllem i llestos.
Anar al contingut