Filets de llenguado amb gambes i salsa de mostassa antiga

  • Programa: Cuines - programa
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Casimiro, Barcelona

INGREDIENTS

  • 4 llenguados de 400 g filetejats
  • 1 escalunya
  • 1/2 copa de brandi
  • farina
  • 20 cues de gamba
  • oli d'oliva
  • mantega
  • sal i pebre
  • 5 cullerades de mostassa antiga
  • fumet de peix

PREPARACIÓ

Per començar, fregiu l'escalunya tallada ben petita en una paella amb oli i mantega.
Quan estigui daurada, afegiu-hi el llenguado ja pelat i filetejat, que prèviament haureu salpebrat i enfarinat. Després incorporeu-hi les cues de gamba ja pelades i la mostassa antiga. Deixeu-ho fer a foc lent. Quan estigui daurat tireu-hi el brandi i flamegeu-ho. Finalment, aboqueu-hi el fumet i deixeu-ho coure 1 minut. Serviu el llenguado amb les gambes. Podeu acompanyar-ho amb els espàrrecs, les mongetes i les patates, ja bullides i tallades a trossos. Espolseu-hi una mica de pebre vermell pel damunt i una mica de julivert francès.