Filet de vedella amb crosta d'avellanes

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El Cingle, Vacarisses

INGREDIENTS

  • 4 filets de vedella de 150 g
  • 1 rovell d'ou
  • oli de gira-sol Per a la crosta:
  • pa anglès ratllat
  • all i julivert picats
  • farigola
  • avellanes torrades picades
  • sal
  • pebre negre
  • 140 g de mantega
  • 50 g de clara d'ou
  • 4 llesques de pa de motllo Guarnició:
  • espàrrecs
  • bolets
  • blat

PREPARACIÓ

Comenceu salpebrant el filet. Tot seguit, daureu-lo per les dues bandes en una paella amb oli de gira-sol.
Pinteu-lo amb rovell d'ou per sobre i pels costats. Barregeu pa ratllat, avellanes, all i julivert picat i les herbes aromàtiques. Arrebosseu el filet amb aquesta barreja. Unteu-lo també amb una emulsió de mantega i clara d'ou. Deixeu-ho a la nevera perquè prengui. Col.loqueu el filet sobre una llesca de pa i poseu-ho al forn a 200 graus de 8 a 12 minuts. Mentrestant, i en paelles diferents, salteu les verdures, els bolets amb all i julivert, els espàrrecs i el blat. Finalment, serviu el filet amb pebre en gra, sal Maldom i cebollí. Acompanyeu-ho amb les verdures saltades.
Anar al contingut