Filet de vedella amb crosta d'avellanes
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El Cingle, Vacarisses
INGREDIENTS
- 4 filets de vedella de 150 g
- 1 rovell d'ou
- oli de gira-sol Per a la crosta:
- pa anglès ratllat
- all i julivert picats
- farigola
- avellanes torrades picades
- sal
- pebre negre
- 140 g de mantega
- 50 g de clara d'ou
- 4 llesques de pa de motllo Guarnició:
- espàrrecs
- bolets
- blat
PREPARACIÓ
Comenceu salpebrant el filet. Tot seguit, daureu-lo per les dues bandes en una paella amb oli de gira-sol.
Pinteu-lo amb rovell d'ou per sobre i pels costats. Barregeu pa ratllat, avellanes, all i julivert picat i les herbes aromàtiques. Arrebosseu el filet amb aquesta barreja. Unteu-lo també amb una emulsió de mantega i clara d'ou. Deixeu-ho a la nevera perquè prengui. Col.loqueu el filet sobre una llesca de pa i poseu-ho al forn a 200 graus de 8 a 12 minuts. Mentrestant, i en paelles diferents, salteu les verdures, els bolets amb all i julivert, els espàrrecs i el blat. Finalment, serviu el filet amb pebre en gra, sal Maldom i cebollí. Acompanyeu-ho amb les verdures saltades.
Pinteu-lo amb rovell d'ou per sobre i pels costats. Barregeu pa ratllat, avellanes, all i julivert picat i les herbes aromàtiques. Arrebosseu el filet amb aquesta barreja. Unteu-lo també amb una emulsió de mantega i clara d'ou. Deixeu-ho a la nevera perquè prengui. Col.loqueu el filet sobre una llesca de pa i poseu-ho al forn a 200 graus de 8 a 12 minuts. Mentrestant, i en paelles diferents, salteu les verdures, els bolets amb all i julivert, els espàrrecs i el blat. Finalment, serviu el filet amb pebre en gra, sal Maldom i cebollí. Acompanyeu-ho amb les verdures saltades.