Filet de senglar amb salsa de taronges amargues
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Andreu Vidal
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Casa Irene, Arties
INGREDIENTS
- 4 filets de senglar jove
- cansalada fresca
- 4 cullerades de melmelada de taronja amarga
- 1 copa de vinagre de vi vell
- 1/4 de l de fons de vedella
- el suc d'una llimona
- 1 cullerada de mantega
- 1 got d'oli d'oliva
- api-rave
- sal i pebre
- fil d'empalomar
PREPARACIÓ
En primer lloc, comenceu a preparar la salsa. Poseu la melmelada de taronja amarga i el vinagre a parts iguals en una paella.
Deixeu-ho reduir fins que la salsa tingui una textura melosa. Després aboqueu-hi el brou i deixeu que continuï reduint. Salprebeu-ho. Per acabar la salsa, tireu-hi el suc de llimona i lligueu-la amb mantega. Emboliqueu els filets amb la cansalada fresca de porc i comenceu a lligar-los pel mig. Talleu els filets, salpebreu-los i daureu-los en una paella amb força oli d'oliva calent. En una altra paella, salteu-hi l'api-rave (prèviament bullit 2 minuts) amb mantega. Finalment, serviu la carn amb l'api-rave i acompanyeu-ho amb la salsa.
Deixeu-ho reduir fins que la salsa tingui una textura melosa. Després aboqueu-hi el brou i deixeu que continuï reduint. Salprebeu-ho. Per acabar la salsa, tireu-hi el suc de llimona i lligueu-la amb mantega. Emboliqueu els filets amb la cansalada fresca de porc i comenceu a lligar-los pel mig. Talleu els filets, salpebreu-los i daureu-los en una paella amb força oli d'oliva calent. En una altra paella, salteu-hi l'api-rave (prèviament bullit 2 minuts) amb mantega. Finalment, serviu la carn amb l'api-rave i acompanyeu-ho amb la salsa.