Filet de senglar amb salsa de taronges amargues

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Andreu Vidal
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Casa Irene, Arties

INGREDIENTS

  • 4 filets de senglar jove
  • cansalada fresca
  • 4 cullerades de melmelada de taronja amarga
  • 1 copa de vinagre de vi vell
  • 1/4 de l de fons de vedella
  • el suc d'una llimona
  • 1 cullerada de mantega
  • 1 got d'oli d'oliva
  • api-rave
  • sal i pebre
  • fil d'empalomar

PREPARACIÓ

En primer lloc, comenceu a preparar la salsa. Poseu la melmelada de taronja amarga i el vinagre a parts iguals en una paella.
Deixeu-ho reduir fins que la salsa tingui una textura melosa. Després aboqueu-hi el brou i deixeu que continuï reduint. Salprebeu-ho. Per acabar la salsa, tireu-hi el suc de llimona i lligueu-la amb mantega. Emboliqueu els filets amb la cansalada fresca de porc i comenceu a lligar-los pel mig. Talleu els filets, salpebreu-los i daureu-los en una paella amb força oli d'oliva calent. En una altra paella, salteu-hi l'api-rave (prèviament bullit 2 minuts) amb mantega. Finalment, serviu la carn amb l'api-rave i acompanyeu-ho amb la salsa.
Anar al contingut