Fideus rossejats
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Ingredients per a 2 persones:
- 500 g de fideus del núm. 0
- 2 grans d'all
- 275 g de calamarsons
- 1 l de fumet de peix
- 3 tomàquets
- salsa romesco
- 4 carxofes
- 3 brots d'alls tendres
- 1 manat d'espàrrecs verds
PREPARACIÓ
1. Fregiu els alls i poseu tots els fideus dins la cassola.
2. Remeneu-los a foc lent fins que quedin ben rossejats.
3. Marqueu els calamarsons.
4. Salteu-los amb sal i pebre, i, quan siguin ben rossos, aparteu-los.
5. Aprofiteu la glaça de la cassola per coure-hi les verdures.
6. Daureu els alls tendres, després afegiu-hi els espàrrecs i les carxofes.
7. Poseu-hi sal, pebre i un rajolinet d'oli.
8. Quan sigui tot ben daurat, afegiu-hi una mica de salsa de romesco i el tomàquet.
9. Feu arrencar el bull al fumet amb un punt de sal.
10. Afegiu-hi els calamarsons i les verdures.
11. Cobriu-ho tot amb el fumet, que haurà de tornar a arrencar el bull de seguida.
12. Poseu-ho al forn, a uns 200 - 240 graus i, al cap de 4 minuts, ja els tindreu a punt.
2. Remeneu-los a foc lent fins que quedin ben rossejats.
3. Marqueu els calamarsons.
4. Salteu-los amb sal i pebre, i, quan siguin ben rossos, aparteu-los.
5. Aprofiteu la glaça de la cassola per coure-hi les verdures.
6. Daureu els alls tendres, després afegiu-hi els espàrrecs i les carxofes.
7. Poseu-hi sal, pebre i un rajolinet d'oli.
8. Quan sigui tot ben daurat, afegiu-hi una mica de salsa de romesco i el tomàquet.
9. Feu arrencar el bull al fumet amb un punt de sal.
10. Afegiu-hi els calamarsons i les verdures.
11. Cobriu-ho tot amb el fumet, que haurà de tornar a arrencar el bull de seguida.
12. Poseu-ho al forn, a uns 200 - 240 graus i, al cap de 4 minuts, ja els tindreu a punt.