Fideus rossejats amb pop
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Fideus rossejats amb pop
- (per a 2 persones)
- 125 g saltat de verdures congelat
- 250 g potes de pop
- 250 g fideus del núm. 0
- pebre vermell mòlt picant
- 2 cullerades de romesco en pasta
- 1 gra d'all
PREPARACIÓ
1.Un cop rossejats els fideus, els traiem l'oli. Per la marca, posem a escalfar una paellera.
2.Hi posem l'oli del romesco i hi marquem totes les verdures. Una mica de sal i abaixem el foc. I més oli.
3.Hi afegim el pop, després el romesco. Ho anem remenant perquè es barregin tots els sabors.
4.Ara hi aboquem els fideus. Amb un cassó, fem bullir l'aigua de coure els musclos. I ho aboquem a la fideuà. Ho movem i de seguida cap al forn, que tindrem a molta temperatura. En 4 minuts els tindrem fets!
2.Hi posem l'oli del romesco i hi marquem totes les verdures. Una mica de sal i abaixem el foc. I més oli.
3.Hi afegim el pop, després el romesco. Ho anem remenant perquè es barregin tots els sabors.
4.Ara hi aboquem els fideus. Amb un cassó, fem bullir l'aigua de coure els musclos. I ho aboquem a la fideuà. Ho movem i de seguida cap al forn, que tindrem a molta temperatura. En 4 minuts els tindrem fets!