Fideus negres amb rap
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: José F. González
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El Nou Ramonet, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 ceba
- 1 pebrot verd
- 5 tomàquets madurs
- 400 g de fideus
- 1 gotet de picada d'all, oli i julivert
- 400 g de rap
- 400 g de sípia
- 1 l de fumet
- tinta fresca
PREPARACIÓ
Per començar, sofregiu la ceba picada en una cassola amb una mica d'oli. Quan la ceba estigui sofregida, afegiu-hi el pebrot verd picat i la sípia tallada ben fineta
i deixeu-ho coure fins que la sípia hagi tret tota l'aigua i quedi una mica marcada.
Després, incorporeu-hi el tomàquet tallat a daus petits.
Per fer la picada, poseu en un bol el julivert, els alls sencers pelats i l'oli i tritureu-ho amb l'ajuda d'una batedora.
A continuació, afegiu la picada i els fideus a la paella i deixeu-ho coure 2 minuts sense parar de remenar-ho. Tot seguit, incorporeu-hi la tinta, el brou de peix calent i rectifiqueu-ho de sal. Deixeu-ho coure 2 minuts més.
I ja per acabar, saleu el rap i poseu-lo a la cassola i deixeu-ho coure 2 minuts més. Finalment, deixeu-ho coure al forn a 180 graus durant 5 minuts i ja podreu emplatar-ho.
i deixeu-ho coure fins que la sípia hagi tret tota l'aigua i quedi una mica marcada.
Després, incorporeu-hi el tomàquet tallat a daus petits.
Per fer la picada, poseu en un bol el julivert, els alls sencers pelats i l'oli i tritureu-ho amb l'ajuda d'una batedora.
A continuació, afegiu la picada i els fideus a la paella i deixeu-ho coure 2 minuts sense parar de remenar-ho. Tot seguit, incorporeu-hi la tinta, el brou de peix calent i rectifiqueu-ho de sal. Deixeu-ho coure 2 minuts més.
I ja per acabar, saleu el rap i poseu-lo a la cassola i deixeu-ho coure 2 minuts més. Finalment, deixeu-ho coure al forn a 180 graus durant 5 minuts i ja podreu emplatar-ho.