Fideus espetegats
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Quim Font
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Casa Font Colom, 17 , Salou
INGREDIENTS
- 1 l de fumet
- 400 g de fideus del núm. 2
- 1 cabeça d'alls
- 8 gambes vermelles
- oli d'oliva Per a la picada:
- alls
- 1 cullerada de pebre vermell
- avellanes
- julivert
- sal
PREPARACIÓ
Comenceu aquests fideus preparant el fumet. Sofregiu el cranc amb api, porro, pastanaga i una mica de pebre vermell.
Feu-ho bullir amb el brou de peix i després coleu-lo. Un cop fet el fumet, enrossiu els grans d'all en una cassola de mariner amb l'oli roent. Reserveu-los. Després tireu-hi els fideus i rossegeu-los fins que agafin força color. Aboqueu-hi tot el fumet i poseu-hi també els alls. Abaixeu el foc, afegiu-hi les gambes i deixeu-ho bullir una estona. Mentrestant, prepareu una picada amb avellanes, sal, julivert, pebre vermell i un gra d'all. Deixateu-la amb una mica de suquet dels fideus i incorporeu-la a la cassola a mitja cocció dels fideus. Rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho al foc fins que els fideus s'hagin begut gairebé tot el suc.
Feu-ho bullir amb el brou de peix i després coleu-lo. Un cop fet el fumet, enrossiu els grans d'all en una cassola de mariner amb l'oli roent. Reserveu-los. Després tireu-hi els fideus i rossegeu-los fins que agafin força color. Aboqueu-hi tot el fumet i poseu-hi també els alls. Abaixeu el foc, afegiu-hi les gambes i deixeu-ho bullir una estona. Mentrestant, prepareu una picada amb avellanes, sal, julivert, pebre vermell i un gra d'all. Deixateu-la amb una mica de suquet dels fideus i incorporeu-la a la cassola a mitja cocció dels fideus. Rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho al foc fins que els fideus s'hagin begut gairebé tot el suc.