Fideus de pasta fresca Chow Mien amb vedella
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Josep M. Kao
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Shangai, Barcelona / Tarragona
INGREDIENTS
- 400 g de fideus de pasta fresca
- 1 carbassó
- 100 g de brots de soia
- 100 g de bolets
- 1 pastanaga
- 1 ceba tendra
- bambú
- 250 g de vedella
- 15 g de gingebre fresc
- 1 got de salsa de soia
- 50 g de fècula de patata
- 1/2 l de brou
- oli de gira-sol
- sal
PREPARACIÓ
Per fer els fideus, poseu-los en una olla amb aigua bullint, saleu-los i deixeu-los coure durant 8 minuts.
Mentrestant, poseu oli en una paella i afegiu-hi els 250 grams de vedella. Quan estigui daurada, retireu-la del foc. A continuació, escorreu els fideus i amaniu-los amb una mica d'oli. Tot seguit, incorporeu-los en una paella amb oli ben calent i fregiu-los durant uns 6 minuts. Per fer el sofregit, poseu el gingebre picat en una paella amb oli. Quan estigui daurat, afegiu-hi la ceba trossejada, el carbassó trossejat, la soja, els xampinyons, que prèviament haureu bullit i tallat a làmines, el bambú i la pastanaga tallada a tires. Doneu-hi unes voles i saleu-ho. Quan les verdures estiguin cuites, incorporeu-hi la vedella i el brou calent. Barregeu-ho i afegiu-hi una mica de salsa de soja. Quan comenci a bullir, incorporeu-hi la fècula de patata i remeneu-ho. Per acabar, emplateu els fideus i afegiu-hi el sofregit al damunt.
Mentrestant, poseu oli en una paella i afegiu-hi els 250 grams de vedella. Quan estigui daurada, retireu-la del foc. A continuació, escorreu els fideus i amaniu-los amb una mica d'oli. Tot seguit, incorporeu-los en una paella amb oli ben calent i fregiu-los durant uns 6 minuts. Per fer el sofregit, poseu el gingebre picat en una paella amb oli. Quan estigui daurat, afegiu-hi la ceba trossejada, el carbassó trossejat, la soja, els xampinyons, que prèviament haureu bullit i tallat a làmines, el bambú i la pastanaga tallada a tires. Doneu-hi unes voles i saleu-ho. Quan les verdures estiguin cuites, incorporeu-hi la vedella i el brou calent. Barregeu-ho i afegiu-hi una mica de salsa de soja. Quan comenci a bullir, incorporeu-hi la fècula de patata i remeneu-ho. Per acabar, emplateu els fideus i afegiu-hi el sofregit al damunt.