Fideus de 3/4 de 12
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Carme Ruscalleda
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: RamAula Chocavic, Gurb
INGREDIENTS
- 8 talls de rap
- 1 cabeça d'alls
- julivert
- 4 tomàquets madurs
- 1 copa de xerès sec
- 400 g de fideus del núm.2
- sal i pebre
- oli d'oliva verge extra
PREPARACIÓ
Primer, talleu el rap gruixut i de forma transversal, després assequeu-lo amb un drap, saleu-lo per les dues bandes i fregiu-lo fins que quedi ben fort.
Reserveu-lo i a la mateixa cassola, enrossiu-hi l'all i julivert picats. Afegiu-hi el tomàquet ratllat i, un cop sofregit, tireu-hi el xerès sec. Després, poseu-hi el fideus, saleu-ho i deixeu-los enrossir una mica. Afegiu-hi el rap i tireu-hi l'aigua bullent. Feu-ho coure cinc o sis minuts i, abans de servir, deixeu-los reposar durant un minut.
Reserveu-lo i a la mateixa cassola, enrossiu-hi l'all i julivert picats. Afegiu-hi el tomàquet ratllat i, un cop sofregit, tireu-hi el xerès sec. Després, poseu-hi el fideus, saleu-ho i deixeu-los enrossir una mica. Afegiu-hi el rap i tireu-hi l'aigua bullent. Feu-ho coure cinc o sis minuts i, abans de servir, deixeu-los reposar durant un minut.